Det bästa jobbet – men med dålig miljö

Du är trött på att din arbetsmiljö inte är vad den brukade vara. Den behöver rustas upp. Du tjatar på arbetsgivaren om att det behöver hända något. Så här får det inte se ut längre faktiskt.

Skolan är inte längre vad den har varit. Eller skolköket rättare sagt. Du har länge arbetat som kokerska i köket på mellanstadieskolan. Du trivs med ditt arbete och det har du alltid gjort, ända sedan du startade för över trettio år sedan. Att få träffa barnen varje dag är det bästa med ditt jobb. Men du älskar också att laga mat så därför blev du kokerska istället för lärare där för över trettio år sedan. Självklart är det inte alltid kul. Dagar när det serveras mat som nästan ingen av barnen tycker om, då är det inga fina ord man får för maten inte. Men de dagarna händer inte så ofta. Nästan alltid har de bara bra saker att säga om maten.

Äntligen får skolköket nytt golv

Men som sagt, köket där du arbetar varje dag är inte längre vad det brukade vara. Ni behöver få någon slags upprustning och renovering av köket. Golven är slitna och maskinerna är inte så bra längre. Du har länge försökt att få din arbetsgivare att förstå detta och nu äntligen meddelar hen att det kommer någon för att lägga massagolv i Göteborg. Massagolv är det bästa och mest slitstarka golvet och ett sådant golv behöver ni i köket där ni arbetar varje dag.