Fastighetsskötsel i Stockholm – en hjärtesak

Bostadsområdens utseende säger en del om människorna som bor och lever i dem. Fastighetsskötsel i Stockholm säger en hel del om hyresvärden och skapar uppfattningar om boendet.

När Oskar och Lisa bestämt sig för att bli ägare till ett bostadshus skakade alla vänner på huvudet. Området var visserligen ok men huset såg hemskt ut. Dessutom hade det rykte om sig att vara en dålig plats att bo på.

De hade förhört sig om hyresgästerna och vad de kunde se var alla trevliga och bra medborgare och var inte oroliga. Därför slog de till och köpte huset. Inget hände i all hast och de hade kontrollerat avloppssystem och elförsörjning vilket såg riktigt bra ut. Då kunde de lägga mera pengar på att renovera.

Hyresvärd i Stockholm värderade fastighetsskötsel högt

De bokade in ett möte i samlingslokalen för att informera hyresgästerna. Renoveringsordningen skulle ske genom planering tillsammans med dem då lägenheterna skulle behöva tömmas.

På mötet hade Oskar och Lisa med sig en tredje person som de ville presentera. Hon hette Annika och skulle ta hand om all fastighetsskötsel i framtiden. Hon hade även ansvaret för att ordna städningen i trapphusen. Ett sus gick genom rummet, det hade bara städats sporadiskt innan då någon av hyresgästerna inte stått ut längre.

Efter informationen bjöds det på fika så att de skulle få chansen att lära känna varandra. Annika bombarderades med frågor som Oskar lovade skulle bli besvarade i sinom tid. Hyresgästerna förstod och man såg ett nytt ljus tändas i den lilla föreningen. Läs mer om fastighetsskötsel på denna webbsida: fastighetsskötselstockholm.se