Mäklare på Östermalm sätter rätt pris

Ska du sälja din lägenhet på Östermalm så anlita en mäklare på plats där, en som har full koll på marknadspriserna, tillgång och efterfrågan. Då sätter mäklaren rätta priset från början.

Det är alltid nervöst när man ska sälja sin lägenhet. Man både vill och behöver få ut en rejäl slant så att man säljer med vinst. Kanske har du ett boende på gång som kräver ännu mer kapital, och du behöver kunna betala rätt handpenning där. Boenden i Stockholm är mycket attraktiva, så givetvis får du sålt din bostad på Östermalm, men du behöver också en skicklig mäklare som håller i affären så att den blir lönsam för dig.

Mäklare med total koll

Eftersom mäklaren sköter budgivningen har han eller hon full koll på vad spekulanterna kan tänka sig att betala. Även på visningen kan en mäklare snappa upp kommentarer och tydliga köpsignaler. Mäklaren måste vara saklig när objektet ska beskrivas, men lägger ändå sina ord väl så att bostaden framhålls som attraktiv. Den kan ha ett fint läge, vara nyrenoverad, ha lugna grannar, härlig eftermiddagssol eller närhet till kommunikationer. Du vet bäst själv vad som är det bästa med din lägenhet.

Men mäklaren har också en annan viktig sak att kolla upp. Hur angelägen en köpare än verkar vara, så måste kunden ha verklig betalningsförmåga. Detta kollar mäklaren upp, så att affären inte blir försenad för att kunden inte får lånet beviljat. Du vill ju inte ha några dröjsmål när du ska flytta till nästa ställe. Läs mer om mäklare på denna sajt: mäklare-östermalm.se

Publicerat den
Kategoriserat som Mäklare