Takläggare av rätta virket i Avesta

När man beställer tjänster vill man att de utförs väl, görs snabbt och har ett bra pris. Alla delarna kan bockas av om man väljer en takläggare från Avesta.

Hannas gubbe Bert var skeptiskt när hon sa att hon skulle anlita en takläggare från Avesta. Anledningen var att han själv i sin ungdom hade varit takläggare och tyckte att det var onödigt att lägga pengar på något som han själv kunde göra lika bra. Han behövde bara köpa in lite utrustning så var det bara att börja.

Hanna själv var vettskrämd. Bara tanken på att hennes sjuttiofemårige make skulle ge sig upp på taket till deras tvåvåningshus fick det att knyta sig i bröstet. Det skulle ta en ände med förskräckelse. Hon var tvungen att förhindra detta på något vis, men hur, det var den stora frågan.

Takläggare var svåger till bästa vännen

Hanna bestämde sig för att tala med Yngve, makens bäste vän. Denne hade en svåger som jobbade som takläggare i Avesta. Han kanske kunde han hjälpa. Att tala med honom visade sig vara ett bra drag. Han skulle tala med hennes make och på ett smidigt sätt lösa alltsammans lovade han.

De två männen kom i samspråk och Bert berättade om takläggningen och sina planer. Yngve sa att han borde låta svågern Anders fixa taket så kunde de åka på trav istället och ha det trevligt. Det var dags att återuppta deras gamla travhelg på Solvalla. Det glimmade till i Berts blick vid tanken på att stå där och heja på favoriten. Kanske var det inte en så dum idé trots allt.